Pages

Sunday, 18 August 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

31 comments:

  1. Replies
    1. Singgah dari segmen yang sama :)

      [ FREE Rainbow-Polkadot Blog Background ]
      http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html

      [APA Yang Kulit Kita MAKAN Setiap Hari]
      http://fatinicious.blogspot.com/2013/07/apa-yang-kulit-kita-makan-setiap-hari.html

      Delete
  2. Good luck kak farah! oo.. kak farah rupanya.. deno dah agak masa kak farah bg hint kat chatbox ari tu... hihi..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank u deno..hehe saje bagi hint macam tu..terer la deno teka!

      Delete
  3. Haii, kak farah. Dtg dr segmen sama.
    Juga dtg dr blog deno :)
    Selamat hari raya

    ReplyDelete
  4. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang same...salam kenal!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! dah singgah juge! salam kenal :)

      Delete
  6. datang dari segmen kak mia.. done follow dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  9. #14.Assalamualaikum. Happy blogging. Jemput dtg singgah blog.

    ReplyDelete
  10. follow dan blogwalking sini...
    #15

    ReplyDelete
  11. salam, singgah dr segmen yg sama. gudluck. done follow u...jemput singgah ke blog saya ye

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Salam perkenalan and goodluck!

      Delete
  13. Salam tuan rumah! Salam perkenalan dari Mieza.. Datang follow sini dari segmen yang sama.. #20! Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html .... follow sini.. :D

    ReplyDelete
  15. done hack this blog

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    mselim3

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  19. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete